USA: +1 415 800 4263 - UK: +44 2071 931 455

Consultant

Consultant

Permanent, on-site - Venlo of Deventer, Netherlands
nu toepassen

Consultant

Permanent, on-site – Fulltime Position

EUR 3,000 – 6,000 per maand

Wij maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig door bedrijfsprocessen te verbeteren met het Microsoft Dynamics 365-platform.

Dit realiseren wij met onze core business: mensen.

Wij draait het namelijk om mensen, zowel aan de klantzijde als onze eigen collega’s. Onze kracht is dat iedereen binnen onze cultuur omarmt, doorleeft en vanuit onze kernwaarden Passionate, Together & Challenging handelt.

Inmiddels werken we met meer dan 160 gepassioneerde medewerkers. Omdat we als bedrijf groeien en de kwaliteit van onze service hoge prioriteit heeft zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste en gedreven Consultants!

Werken met ons betekent daarnaast veel variatie in je werk, voldoende uitdaging en flexibiliteit in een fijne, informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling passend bij jouw ambities. Je werkt in verschillende (project)teams met professionele en hulpvaardige collega’s en komt als consultant dagelijks over de vloer bij veel verschillende bedrijven binnen onze verticals Metaal, Machine- en apparatenbouw, Rubber- en kunststofindustrie, Bouwtoeleveranciers en Groothandel en distributie.

Wat ga je doen?

Op zoek naar een afwisselende job? Als Consultant is geen dag hetzelfde! Maken we onderscheid in de interne takken Operations en Managed Services.

Binnen de Operations tak werk je samen in een projectteam bij onze (internationale) klanten om hen te adviseren en ondersteunen bij het implementatietraject van Microsoft Dynamics 365 software. Hierbij heeft elke Consultant een eigen focusgebied afhankelijk van zijn of haar achtergrond. Het totale projectteam bestaat uit een juiste mix van technische en functionele consultants met verschillende expertises die worden ondersteund door een projectmanager. De samenstelling van dit team is geheel afhankelijk van de wensen, behoeften en vraag van onze klant!

Als een Operations project live is wordt het overgedragen aan ons Managed Services team. Als Functional Consultant binnen Managed Services werk je in een klantenteam, om complexe functionele vraagstukken over Microsoft Dynamics AX/365 voor onze klanten te analyseren en op te lossen, of bij onze servicedesk, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor klanten die kampen met incidenten of issues.

Binnen de Consultant rol kunnen we de volgende focusgebieden onderscheiden:

  • Financieel: Een van onze functionele focusgebieden richt zich op het financiële aspect. Als Financieel Consultant vertaal jij financiële en administratieve processen bij onze klant in een oplossing met Microsoft Dynamics AX/365. Dit doe je als onderdeel van een Operations projectteam tijdens de inplementatie, of als onderdeel van ons Managed Services team bij incidenten of issues na de implementatie. Met jouw financiële achtergrond analyseer je de financiële bedrijfsprocessen bij de klant en kun je hen adviseren vanuit jouw ervaring.
  • Logistiek: Een ander functioneel focusgebied is de logistiek. Hierbij analyseer je als Logistiek Consultant de logistieke en verkoopprocessen bij de klant. Deze vertaal je vervolgens naar de Microsoft Dynamics AX/365 oplossing. Daarnaast leg je de eisen en wensen vast ten bate van het verbeteren van een of meerdere aspecten van de processen en systemen.
  • Productie: De laatste functionele focus die je als consultant kan hebben richt zich op productie. Als Productie Consultant richt jij je op, je raadt het vast al, productieprocessen!

Wij zijn marktleider in de productie- en groothandelindustrie, daarom zijn veel van onze klanten afkomstig uit deze sector.

Om die reden zoeken we ervaren Productie Consultants die met hun kennis en ervaring onze klanten kunnen ondersteunen en de vertaalslag kunnen maken naar Microsoft Dynamics AX/365.

Heb je meer affiniteit en passie voor BI, Conversie, documenten en/of autorisaties? Ook dan hebben we interessante mogelijkheden als consultant voor je en zien we je reactie gaarne tegemoet !

Sluit jouw achtergrond, werkervaring en/of interesse aan bij een van bovenstaande focusgebieden? Dan is een baan als Consultant wellicht iets voor jou!

Wie zoeken wij?

Als consultant heb je geen vaste werkplek, integendeel! Om zo nauw mogelijk met onze klanten samen te werken werk je tijdens de implementatie samen met je projectteam gedeeltelijk op locatie.

Dit betekent dat je wekelijks veel tijd in de auto doorbrengt. Onze Managed Services afdeling werkt daarentegen grotendeels vanuit onze locatie in Venlo of Deventer.

We zoeken consultants met een achtergrond of werkervaring in een van de bovengenoemde focusgebieden bij bedrijven in de branches waarin wij actief zijn.

Als je al als consultant werkzaam bent voor een andere solution partner komen we ook graag met je in contact.

Een combinatie van beide is natuurlijk helemaal geweldig.

Daarnaast werk je graag in teamverband, houd je van afwisseling en geef je op eigen wijze invulling aan onze kernwaarden Passionate, Together en Challenging.

Baanvoordelen

Persoonlijke Ontwikkelingg

Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, goede begeleiding en werkplezier

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Zoals: 33 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en flexibele werktijden

Baanvoordelen

Geïnteresseerd?! Ben nu op deze rol van toepassing

Bekijk alle open Dynamics 365-rollen in Nederland

<< Microsoft Dynamics Business Central - Functioneel Consultant Forretningskonsulent Produksjon >>

Choose another language?

Sponsors

Recent Posts

Categories

Archives