USA: +1 415 800 4263 - UK: +44 2071 931 455

Microsoft Dynamics Business Central – Functioneel Consultant

Microsoft Dynamics Business Central - Functioneel Consultant

Permanent, on-site - Nootdorp, Netherlands
nu toepassen

Microsoft Dynamics Business Central – Functioneel Consultant

Permanent, on-site – Fulltime Position

EUR 3,500 – 5,000 per maand

Ben jij die enthousiaste en ervaren Functioneel Consultant die ons team kan verrijken? Heb jij ervaring op het gebied van ERP en met het inrichten van werkprocessen?

Wie zijn wij?

Wij bieden oplossingen voor automatiseringsvraagstukken door middel van het implementeren van Microsoft Dynamics Financials. Wij houden het ERP-systeem van een organisatie eenvoudig, stellen de mensen centraal en spelen snel in op de belangrijkste gebruikerswensen.

Wij helpen organisaties meer te halen uit hun ERP-systeem door medewerkers succesvol samen te laten werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om organisaties en gebruikers langdurig te coachen om zo duurzame klantrelaties op te bouwen.

Wat ga jij als Functioneel Consultant doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het geven van advies en ondersteuning bij bedrijfsprocessen tijdens verschillende implementatietrajecten.
 • Samen met de klant ontdek je waar hun behoeften liggen, analyseer je de werkprocessen, implementeer je verbeteringen en bouw je een relatie op met de klant.
 • Het is voor jou geen probleem om de wensen en eisen van de klant met betrekking tot de informatiebehoefte vast te stellen en deze te vertalen naar een passende oplossing.
 • Je bepaalt hoe Dynamics Business Central het best ingericht kan worden, zodat de ERP-oplossing volledig aansluit bij de werkprocessen.
 • Tot slot ben je in staat om te werken met de verschillende modules en verschillende add-ons van Dynamics Business Central.

Wat neem je als Functioneel Consultant mee?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als Functioneel Consultant
 • Ervaring met Microsoft Dynamics Business Central is een pré, maar je bent zeker ook welkom als je ervaring hebt met bijv. Exact, AX, Infor, Unit 4, AccountView.
 • Je kunt procesmatig denken en hebt een flexibele instelling.
 • Je hebt een analytisch vermogen en bezit een berg enthousiasme.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Baanvoordelen

Training en Ontwikkeling

Wij veel belang aan het begeleiden, het opleiden en het ontwikkelen van onze medewerkers

Sociale Activiteiten

We vinden gezelligheid belangrijk, daarom stimuleren we de contacten onder collega’s tijdens meetings, rond kennisoverdrachten en bij sociale activiteiten

Uitdaging en een aangename sfeer

Bij ons staat uitdaging en een fijne werksfeer centraal en geven we je de kans om een carrière uit te bouwen die past bij jouw talent en ambitie

Baanvoordelen

Geïnteresseerd?! Ben nu op deze rol van toepassing

Bekijk alle open Dynamics 365-rollen in Nederland

<< Financieel Consultant Consultant >>

Choose another language?

Sponsors

Recent Posts

Categories

Archives