USA: +1 415 800 4263 - UK: +44 2071 931 455

Senior Fagkonsulent

Senior Fagkonsulent

Permanent, on-site - Oslo, Norway søk nå

Senior Fagkonsulent

Permanent, on-site – Fulltime Position

NOK 50,000 – 65,000 per måned

 Er du vår nye kollega i vårt Microsoft Dynamics 365 BC / NAV team? Vi søker deg med solid erfaring innenfor prosjektorientert virksomhet eller lager / logistikk, som brenner for å kunne støtte kundene våre med å implementere nye eller oppgradere deres ERP-løsning. Primært vil du jobbe med kunder innenfor prosjektorientert virksomhet; Bygg- og anlegg, Elektro, VVS, Produksjon og Olje og gass. Du vil bli en del av et team hvor det er prosjektledere, IT arkitekter, konsulenter og utviklere. Du vil rapportere til Manager NAV Construction NO. Du vil ha kontor på vår lokasjon i Nydalen i Oslo eller i Sandnes.

Rådgiver / konsulent rollen

 For å lykkes i denne rollen bruker du din erfaring og styrker fra arbeidslivet; struktur, helhetsforståelse av løsning, overholdelse av frister og selvfølgelig din forretningsforståelse. Som konsulent hos oss vil du delta i prosjekter, samt supportere eksisterende kunder. Din primæroppgave er å realisere avtalte oppgaver til avtalt tid, på budsjett med høy kundetilfredshet. Sentrale arbeidsoppgaver vil være;

• Sette opp løsning i nært samarbeid med kunden 
• Testing 
• Konvertering 
• Bistand ved oppstart 
• Være en strategisk rådgiver og gi kontinuerlig service

Hvem er du?

Vi leter etter deg som har erfaring fra å ha jobbet i en prosjektorientert virksomhet. Kanskje jobber du som fagkonsulent i dag? Gjennom din erfaring har du god kjennskap til hvordan man bruker ERP for å optimalisere arbeidshverdagen. Du har teknisk forståelse og er glad i gode IT -systemer. Som person er det viktig at du er profesjonell og forretningsorientert, har stå på vilje og er god til å lytte og analysere kundens behov. Du fokuserer på oppgavene, er systematisk og følger opp. Du måles på kvaliteten på leveransen og din evne til å følge oppgaven fra start til slutt!

Fordelene med jobben

Stor fleksibilitet

Vi tilbyr en rolle med stor fleksibilitet og innflytelse på egen arbeidshverdag, hvor du blir utfordret i spennende prosjekter og arbeidsoppgaver.

Profesjonell utvikling

Du tar del i et kompetent team med høyt faglig nivå, som jobber målrettet mot å utvikle seg selv, våre kunder og vår virksomhet.

Jobb Fordeler

Interessert?! Søk om denne rollen

Se alle åpne Dynamics 365 roller i Norge

<< Senior Finanskonsulent Senior Fagkonsulent - Handel & Logistikk >>

Choose another language?

Sponsors

Recent Posts

Categories

Archives