USA: +1 415 800 4263 - UK: +44 2071 931 455

Senior Finanskonsulent

Senior Finanskonsulent

Permanent, on-site - Oslo, Norway søk nå

Senior Finanskonsulent

Permanent, on-site – Fulltime Position

NOK 50,000 – 60,000 per måned

Er du vår nye kollega i vårt Microsoft Dynamics 365 BC / NAV team? Vi søker deg med solid erfaring i regnskap/finans som brenner for å kunne støtte kundene våre med å implementere nye eller oppgradere deres ERP-løsning. Primært vil du jobbe med kunder innenfor prosjektorientert virksomhet; Bygg- og anlegg, Elektro, VVS, Produksjon og Olje og gass. Du vil bli en del av et team hvor det er prosjektledere, IT arkitekter, konsulenter og utviklere. Du vil rapportere til Manager NAV Construction NO. Du vil ha kontor på vår lokasjon i Nydalen i Oslo.

Rådgiver / konsulent rollen

For å lykkes i denne rollen bruker du din erfaring og styrker fra regnskapsføring; struktur, helhetsforståelse av løsning, overholdelse av frister og selvfølgelig din regnskapsforståelse. Som konsulent hos oss vil du delta i prosjekter, samt supportere eksisterende kunder. Din primæroppgave er å realisere avtalte oppgaver til avtalt tid, på budsjett med høy kundetilfredshet. Sentrale arbeidsoppgaver vil være;

• Sette opp finansmodul i kundens systemet i nært samarbeid med kundens regnskap / finans avdeling 
• Testing 
• Konvertering 
• Bistand ved oppstart 
• Være en strategisk rådgiver og gi kontinuerlig service

Hvem er du?

Vi leter etter deg som har erfaring fra å ha jobbet med regnskap eller controlling. Kanskje jobber du som finanskonsulent i dag? Gjennom din erfaring har du god kjennskap til regnskapsprosesser og evner å forklare våre kunder hvordan man sikrer den beste strømmen av hele regnskapsprosessen i et ERP-system. Du må være kjent med prosjektregnskap. Du har teknisk forståelse og er glad i gode IT -systemer. Som person er det viktig at du er profesjonell og forretningsorientert, har stå på vilje og er god til å lytte og analysere kundens behov. Du fokuserer på oppgavene, er systematisk og følger opp. Du måles på kvaliteten på leveransen og din evne til å følge oppgaven fra start til slutt! 

Vi tilbyr en rolle med stor fleksibilitet og innflytelse på egen arbeidshverdag, hvor du blir utfordret i spennende prosjekter og arbeidsoppgaver. 
Du tar del i et kompetent team med høyt faglig nivå, som jobber målrettet mot å utvikle seg selv, våre kunder og vår virksomhet.

Interessert?! Søk om denne rollen

Se alle åpne Dynamics 365 roller i Norge

<< Konsulent Supply Chain, Dynamics AX/365 Senior Fagkonsulent >>

Choose another language?

Sponsors

Recent Posts

Categories

Archives