USA: +1 415 800 4263 - UK: +44 2071 931 455

Service Delivery Manager

Service Delivery Manager

Permanent, on-site - Oslo, Norway
søk nå

Service Delivery Manager

Permanent, on-site – Fulltime Position

Konkurransedyktig lønn

Et ungt selskap med lang erfaring. Selskapet ble opprettet i 2017 av en gruppe mennesker som har lang fartstid med Microsoft sine forretningsløsninger, og fra flere ulike fagmiljøer. Med den raske utviklingen i teknologi og digitaliserings- og markedstrender, så vi et behov for å etablere et miljø som er rigget for raske omstillinger og med evne til å skape nye modeller for design, utvikling, leveranse og forvaltning av forretningsløsninger.

Sitt bransjefokus er rettet mot varehandel, og vi jobber i prosjekter sammen med små og store virksomheter innenfor netthandel, distribusjon, grossister og butikkjeder.

Om stillingen

Som Service Delivery Manager vil du få ansvar for planlegging, koordinering og operativ håndtering av support- og forvaltningstjenester for våre kunder.

Som et ungt selskap, ønsker vi et sterkt fokus på å etablere gode rutiner som sørger for at vi betjener våre kunder på en måte som overgår deres forventninger. Du vil få en sentral rolle i utforming og etablering av struktur i selskapets metodikk for leveranse av support- og forvaltningstjenester. Vi ønsker derfor at du har noen års erfaring fra tilsvarende rolle, slik at du kan dra nytte av dine erfaringer til å etablere og videreutvikle gode rutiner.

Rollen vil ha ansvar for at supporthenvendelser og andre type løpende oppgaver hos våre kunder blir levert innenfor avtalte rammer, herunder ressursplanlegging for å ivareta nødvendig bemanning til utførelse av oppgavene, samt løpende oppfølging av kolleger som er ansvarlig for utførelsen.

Vi ønsker også at rollen tar ansvar for prosjektledelse i mindre prosjekter.

Våre prosjekter består i hovedsak av implementering av Microsoft Dynamics 365 forretningsløsninger, men består ofte også av andre områder som f. eks eCommerce, CRM og infrastruktur som leveres av underleverandører. Du vil derfor få ansvar for å koordinere både interne og eksterne ressurser i prosjektene. Prosjektene er en kombinasjon av leveranse av standard løsninger og kundespesifikk utvikling og integrasjon.

Det er derfor viktig av du er flink til å kommunisere med våre kunder på ledernivå, og at du har en evne til å håndtere løpende hendelser, samtidig som du sørger for kontroll og fremdrift i prosjektet.

Ønskede kvalifikasjoner

Her er noen stikkord for hva vi ser etter i en ny kollega. Ingen av disse punktene er absolutte, og særlig interessant bakgrunn, relevant erfaring eller oppnådde resultater vil tas med i betraktningen hvis du ikke kan svare ja på alle punktene under.God til å motivere og drive team til å jobbe mot et felles mål:

 • Gode kommunikasjonsevner
 • Relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå
 • God forretningsforståelse
 • Erfaring som systemeier for Service desk verktøy – gjerne Jira.
 • 3-5 års erfaring fra tilsvarende rolle innenfor IT, gjerne innenfor ERP eller CRM
 • Behersker norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig

Vi ønsker deg som

 • Er teknologiinteressert
 • Har evnen til å håndtere mange pågående saker samtidig
 • Liker å utforske nye verktøy, metoder og teknologi
 • Er selvgående, strukturert og arbeider planmessig
 • Gjerne deler kunnskap med dine kolleger
 • Er løsningsorientert, positiv og flink til å kommunisere med kunder og kolleger

Fordelene med jobben

Ungt selskap

En sentral rolle i et ungt selskap i kraftig vekst

Stort arbeidsmiljø

Et engasjert og uformelt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse

Spennende prosjekter

Deltakelse i spennende prosjekter hos forskjellige kunder

Fleksibelt arbeid

Fleksibel arbeidstid med fokus på balanse mellom arbeid og fritid

Jobb Fordeler

Interessert?! Søk om denne rollen

Se alle åpne Dynamics 365 roller i Norge

<< Senior Fagkonsulent - Regnskap Produkteier og Forretningsutvikler >>

Choose another language?

Sponsors

Recent Posts

Categories

Archives